Hotel review: Jules & Jim Paris

Hotel review: Jules & Jim

Het is een kleinood in Parijs. Ideaal voor de zakenreiziger die wars is van uniforme saaie hotels en geniet van stijlvolle intimiteit. Hôtel Jules & Jim is een van de leukste exemplaren, met genoeg luxe, maar zonder meteen astronomische bedragen te rekenen. Jules & Jim ligt in het hart van de Marais, net buiten het gebied waar de toeristen komen. En dus ideaal om het aangename met het nuttige te combineren.

Een van de highlights is de binnenplaats waar onder de blauwe lucht – ook in de winter maar dan overdekt – een haardvuur knappert. Je drinkt hier een uitstekend gemaakte cocktail!

De kamers zijn prachtig. Uiteraard airconditioning, gratis WiFi, een iPod-dock, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Het uitzicht over de daken van Parijs krijg je er gratis bij. Er zijn vijf kamersoorten: Jules, Jim, Hi-mac, Sous les toits en Duplex. Hoewel het hotel klein en intiem is, biedt het wel plek voor events, en dit artistieke hotel is een geliefde plek voor hippe evenementen. Jules & jim is artistiek, op en top Parijs en een van de leukste verborgen adressen van de stad. (www.julesetjim.com)

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Alle Jeep Avenger uitvoeringen nu te bestellen

Motorola lanceert ThinkPhone

Heineken Experience weer feestelijk open

Cadeautip: Courvoisier VSOP

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum