Hotel Jakarta Amsterdam opent op donderdag officieel haar deuren. Dit hotel is een bijzondere aanwinst voor Amsterdam door het duurzame karakter. Het hotel beschikt onder andere over een subtropische binnentuin, het restaurant Café Jakarta en de skybar Malabar. 

Het hotel wil gasten meenemen op een ontdekkingsreis waar het Oosten en het Westen samensmelten; een locatie waar geslapen, gegeten, gedronken, gewerkt en gerelaxt kan worden. Daarnaast is het ook een ontmoetingsplek voor hotelgasten, buurtbewoners en Amsterdammers.

Hotel Jakarta Amsterdam by Westcord beschikt over totaal 200 hotelkamers De 168 boutique style kamers (30m2) hebben een intieme, warme uitstraling van bamboehout en zijn voorzien van Indonesische accenten en beschikken over een inpandig balkon. De 26 junior suites zijn iets ruimer (30m2 – 38m2) en voorzien van een Frans balkon. De 6 luxe suites (vanaf 40m2) liggen in de punt van Hotel Jakarta Amsterdam en hebben een 180 graden uitzicht over het IJ, het centrum van Amsterdam en Amsterdam-Noord.

Hotel Jakarta Amsterdam is het vijftiende hotel in de groep en er volgt meer expansie. In 2020 wordt WestCord Market Hotel Groningen geopend en in 2021 vindt de opening plaats van het derde WestCord Hotel in Rotterdam; Hotel Chicago Rotterdam.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.