Holland America Line komt dit seizoen met een zeer ruim aanbod aan cruises naar Alaska. Van april tot september nemen zeven luxeschepen waaronder het eerste schip uit de Pinnacle klasse, de Koningsdam, de klant mee op een cruise vol overweldigende belevenissen langs onder meer de ultieme gletsjerbelevenis, Glacier Bay.

Holland America Line vervoert al meer dan 70 jaar gasten naar Alaska – al langer dan Alaska een staat is. Reis met deze experts langs prachtige zeegezichten en uitgestrekte wilde, ongerepte natuur en ontdek waarom een cruise dé ideale manier is om deze grootste staat van de Verenigde Staten te ontdekken. Bezoek één of meer iconische gletsjerbestemmingen: Glacier Bay Nationaal Park, de Hubbard-gletsjer of de Twin Sawyer Glaciers van de fjord Tracy Arm. Holland America Line biedt de meeste cruises aan naar Glacier Bay, voor veel Alaska-reizigers een niet te missen hotspot.

 

Denali Nationaal Park

Wie het inlandse Alaska wil ontdekken kan dit seizoen bij de cruisemaatschappij kiezen uit 15 verschillende Land+Sea Journeys in combinatie met een drie-, vier- of zevendaagse cruise om meer tijd door te brengen in Denali Nationaal Park, het kroonjuweel van Alaska’s binnenland. Dankzij haar insider expertise én uitgebreide netwerk aan eigen hotels, treinstellen en touringcars is Holland America Line de enige cruisemaatschappij die excursies over land aanbiedt tot aan Dawson City. Dit is de stad waar de ‘Goudkoorts van Klondike’ z’n oorsprong vindt en waarmee je een bezoek kunt brengen aan het uitgestrekte en afgelegen Yukon territorium, waar de geschiedenis van de Goudkoorts van Klondike samensmelt met wilde, ongerepte natuur.

Vertrekhavens

In 2020 kunnen reizigers een cruise maken naar Alaska aan boord van de Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Noordam, Oosterdam, Volendam en Westerdam. De schepen vertrekken dit seizoen voor een rondreis vanuit Seattle of Vancouver of een enkele reis tussen Seward (Anchorage, Alaska) en Vancouver. De cruisemaatschappij zet dit seizoen in op Land+Sea Journeys die ook dankzij de expertise van lokale deskundigen zorgen voor een onvergetelijke Alaska reiservaring.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.