Hertz innoveert dochter Minilease

Hertz Autoverhuur Benelux dochter Minilease heeft haar website, www.minilease.nl, compleet vernieuwd. Het aanbod is fors uitgebreid. “Minilease maakt een groot deel uit van ons succes. Met de nieuwe Minilease-site willen we onze leidende rol in de Benelux verder uitbreiden ”, stelt Henk van den Helder, Algemeen Directeur van Hertz Autoverhuur Benelux.

Met het Minilease-product biedt Hertz een breed scala aan mogelijkheden voor klanten die flexibel willen zijn bij het leasen van een auto. Van den Helder: “Het product is erg goed ontvangen. We bieden de klant 2 verschillende opties. Er kan worden gekozen voor Minilease XL en Private Minilease”, aldus van den Helder.

Inmiddels rijdt dertig procent van het wagenpark van Hertz Benelux op basis van de Minilease-formule waarbij gemiddeld een huurperiode wordt afgenomen van dertig dagen of meer. Berijders profiteren van maximale flexibiliteit; auto’s kunnen al na 30 dagen worden ingeleverd en mogen tussentijds worden gewisseld voor wat groters of leukers.

Een belangrijk voordeel van de auto’s die via de formule van Private Minilease worden gehuurd is dat er geen BKR registratie an te pas komt, dit in tegenstelling tot veel Private Lease constructies. Daarnaast is Minilease al helemaal klaar voor 2019 waar Lease verplichtingen op de balans dienen opgenomen te worden. Omdat Minilease eigenlijk een huurvorm is, zijn Hertz klanten hiervan verschoond!

Hertz verwacht veel van de nieuwe Minilease-site. Van den Helder: “Zeker voor de Benelux-markt, waar we dit product nu al vanuit 58 locaties aanbieden. De nieuwe site en de duidelijke verbeteringsslag die we daarbij hebben gemaakt, stelt ons in staat om onze leidende rol in de Benelux verder uit te breiden”.

 

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Cathay Pacific lanceert nieuwe Premium Economy

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava

Terug naar de toekomst in Ahoy

Star Clippers zet zeil naar Corsica