Hertz en Aeroméxico tekenen exclusieve samenwerkingsovereenkomst

Hertz en Aeroméxico tekenen exclusieve wereldwijde samenwerkingsovereenkomst om Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly autoverhuur aan te bieden aan de passagiers van de luchtvaartmaatschappij. Hertz Global Holdings, Inc. heeft bekend gemaakt dat de organisatie een drievoudige exclusieve samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met Hertz Mexico (geëxploiteerd door Avasa) en Aeroméxico, Mexico’s voornaamste luchtvaartmaatschappij.

Aeroméxico passagiers kunnen nu autohuur tegen de best beschikbare tarieven reserveren bij Hertz en Firefly in Mexico en wereldwijd op de bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij bij Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly via de website van de vliegmaatschappij (Aeromexico.com) en telefonisch via de callcenters.

De speciale tarieven voor Hertz en Firefly in Mexico zijn ook beschikbaar voor klanten die een instapkaart van Aeroméxico tonen aan de landelijke verhuurbalies op de luchthavens. Daarnaast zal Hertz Mexico ook de merknaam van Aeroméxico tonen en klantaanbiedingen weergeven op de website op alle autoverhuurvestigingen op de luchthavens. Aeroméxico is een grote internationale vliegmaatschappij die meer dan 20 miljoen klanten bedient en vliegt naar meer dan 84 bestemmingen in Mexico; Noord, Zuid en Centraal Amerika, het Carribisch gebied, Europa en Azië.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië