Hertz en Aeroméxico tekenen exclusieve wereldwijde samenwerkingsovereenkomst om Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly autoverhuur aan te bieden aan de passagiers van de luchtvaartmaatschappij. Hertz Global Holdings, Inc. heeft bekend gemaakt dat de organisatie een drievoudige exclusieve samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met Hertz Mexico (geëxploiteerd door Avasa) en Aeroméxico, Mexico’s voornaamste luchtvaartmaatschappij.

Aeroméxico passagiers kunnen nu autohuur tegen de best beschikbare tarieven reserveren bij Hertz en Firefly in Mexico en wereldwijd op de bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij bij Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly via de website van de vliegmaatschappij (Aeromexico.com) en telefonisch via de callcenters.

De speciale tarieven voor Hertz en Firefly in Mexico zijn ook beschikbaar voor klanten die een instapkaart van Aeroméxico tonen aan de landelijke verhuurbalies op de luchthavens. Daarnaast zal Hertz Mexico ook de merknaam van Aeroméxico tonen en klantaanbiedingen weergeven op de website op alle autoverhuurvestigingen op de luchthavens. Aeroméxico is een grote internationale vliegmaatschappij die meer dan 20 miljoen klanten bedient en vliegt naar meer dan 84 bestemmingen in Mexico; Noord, Zuid en Centraal Amerika, het Carribisch gebied, Europa en Azië.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.