SAMSUNG CAMERA PICTURES

Garuda Indonesia’s heeft voor het aankomende nieuwe zomerschema vanaf 25 maart 2018, met vertrek rond het middaguur vanuit Amsterdam, een unieke verbinding weten te creëren naar de Molukken. De ochtendvlucht vanuit Jakarta naar Ambon sluit nu naadloos aan op de vlucht vanuit Amsterdam. De reistijd naar Ambon is met meer dan 16 uur verkort. Garuda Indonesia biedt nu een totale reistijd aan van slechts 19 uur en met maar één tussenstop. 

Met de kortere overstap op Jakarta en eerdere aankomst in Ambon ontstaat er ook een snellere verbinding naar Langgur (LUV), de toegangspoort voor de paradijselijke Kei-eilanden.

“We hebben er in Amsterdam hard aan gewerkt om onze verbinding naar de Molukken te verbeteren.  Ik ben zeer verheugd dat dit is gelukt. Hiermee bieden we de Molukse gemeenschap een zeer snelle verbinding naar vrienden en familie en kunnen we bijdragen aan de uitbreiding van het toerisme op deze prachtige eilandengroep”, aldus Sales & Marketing Manager Rick Wouters.

Deze unieke verbinding is te boeken voor vertrek in het zomerseizoen 2018 vanaf 25 maart 2018. De aankomst in Ambon is maar één dag later, dit in tegenstelling tot het oude schema waar men 2 dagen later aankomt in Ambon.
De terugvlucht vanaf Ambon naar Amsterdam zal ongewijzigd blijven.

Vluchtnr.

 

Via

Vertrek

Aankomst

Toestel

GA89

 

Non-stop

AMS 12:05*

CGK 06:50 (+1)

Boeing 777-300

GA646

 

Non-stop

CGK 08:15

AMQ 13:55

Boeing 737-800

* De vlucht vanaf Amsterdam (AMS) naar Jakarta (CGK) vertrekt op maandag om 11.55

Met deze non-stop vlucht van Jakarta naar Ambon besparen onze passagiers niet alleen tijd, maar besparen ze ook op een eventuele hotelkamer bij de luchthaven van Jakarta. Deze dagvlucht vanaf Jakarta naar Ambon duurt minder dan vier uur en is zonder tussenlanding.

De vluchten naar Ambon zijn te boeken vanaf EUR 855,- incl. belastingen en toeslagen, op basis van beschikbaarheid en koersfluctuaties.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.