Garuda Indonesia non-stop van Heathrow naar Bali

Garuda Indonesia start per 22 januari met non-stop vluchten vanaf London Heathrow naar Bali. Deze non-stop vlucht vanaf London Heathrow is onderdeel van de aangepaste route van Jakarta – London Heathrow – Bali – Jakarta.  Dit in de plaats van de huidige retourvlucht tussen Londen en Jakarta. De iets meer dan 15 uur durende vlucht naar Bali vertrekt om 21.55 uur en komt de volgende dag aan om 21.15 uur in Denpasar.

Op de route naar Bali zet Garuda Indonesia een Boeing 777-300ER in met een twee klasse configuratie. Aan boord van dit toestel is plek voor 26 Business Class passagiers en 367 Economy Class passagiers.

Garuda Indonesia heeft de route naar Indonesië gewijzigd om een unieke verbinding naar Bali aan te bieden in de groeiende markt van het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast bieden ze een snellere verbinding aan naar o.a. Sydney en Melbourne, met een stop-over mogelijkheid op Bali.

Deze nieuwe non-stop verbinding naar het voor toeristen meest populaire Indonesische eiland is de enige non-stop verbinding tussen West-Europa en dit paradijselijke eiland.
De vlucht terug vanuit Bali naar het Verenigd Koninkrijk wordt vooralsnog met een overstap in Jakarta uitgevoerd.

Met deze nieuwe vlucht doet Garuda Indonesia vanuit Amsterdam 16 keer per week Bali aan. Namelijk 6 keer per week met Garuda Indonesia via Jakarta,  7 keer per week met de Garuda Indonesia codeshare vlucht (uitgevoerd door KLM) via Kuala Lumpur en Jakarta naar Bali en nu 3 keer per week non-stop vanaf London Heathrow.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Vier nieuwe winterbestemmingen easyJet vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel