Garuda Indonesia probeert ervoor te zorgen dat het routenetwerk naar Nederland en Australië, tijdens de corona-pandemie, zoveel mogelijk intact blijft gedurende de beperkende maatregelen van verschillende overheden. Met het intact houden van het routenetwerk naar deze twee landen wil Garuda Indonesia iedereen de kans bieden om terug te keren naar zijn/haar vaderland en zo families te herenigen.

Irfan Setiaputra (algemeen directeur van Garuda Indonesia): “Het blijven exploiteren van de routes van en naar Australië en Nederland is een manier van Garuda Indonesia om de verplaatsing te vergemakkelijken van Indonesische burgers die vanuit beide landen naar Indonesië zullen terugkeren, evenals Nederlandse en Australische burgers die zullen terugkeren naar hun vaderland vanuit Indonesië.”

De frequentie van de vluchtoperatie wordt dagelijks geëvalueerd en wordt, waar nodig, aangepast op de vraag vanuit de markt. De frequentie van vluchten naar Australië en Nederland zal daarom in de maanden april en mei ook worden aangepast.

Garuda Indonesia vliegt op de route Amsterdam – Jakarta en voor de Australische markt wordt er gevlogen vanuit Jakarta en Bali naar Perth, Sydney en Melbourne. Gedurende de Corona pandemie biedt Garuda Indonesia reizigers de mogelijkheid om kosteloos te wijzigen. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden van dit beleid.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.