Garuda Indonesia gaat extra capaciteit creëren op geselecteerde vluchtdagen, van juni tot en met oktober. Deze extra capaciteit is gecreëerd door het inzetten van een Boeing 777-300ER met een 2-cabine configuratie met Business- en Economy Class stoelen, in het GDS te herkennen aan de code ‘773’. Op deze vluchtdagen zijn er 99 extra stoelen in Economy Class beschikbaar.

Aan boord van deze Boeing 777-300ER is plaats voor 26 Business class passagiers en maar liefst 367 Economy class passagiers. Garuda Indonesia hanteert in haar Boeing 777-300ER, als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen, een 3-3-3 opstelling in Economy Class. Deze opstelling zorgt voor een bredere stoel en een standaard beenruimte van 81 centimeter.

Om deze extra capaciteit aan te grijpen, heeft Garuda Indonesia ter introductie lagere boekingsklassen geopend, ook in de high demand maand augustus. De lagere tarieven zijn geldig op alle bestemmingen, waaronder Jakarta en Bali. Naast Jakarta en Bali biedt Garuda Indonesia ook extra scherp geprijsde tarieven aan naar onze overige populaire bestemmingen zoals: Yogyakarta, Lombok, Medan, Manado en Ambon.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.