Garmin kondigt nieuwe fietscomputers aan

Garmin kondigt vandaag de Edge® 540- en Edge 840-serie aan, de nieuwste fietscomputers met een breed scala aan navigatie- en prestatie-functies. Zo bieden de nieuwe Edge fietscomputers onder andere uitgebreide coaching gericht op de doelen van elke fietser en verbeterde navigatie. En dat alles in een compact en lichtgewicht ontwerp. Bovendien geven de specifieke Solar modellen, met opladen op zonne-energie, fietsers nog meer fietsplezier met een batterijduur tot 32 uur bij veeleisend gebruik of tot 60 uur in de batterijbesparingsmodus.

Of je nu traint voor een grote wedstrijd of gewoon ontspannen wilt fietsen, met de Edge 540 en 840 ben je verzekerd van de juiste fietscomputer. Met de geavanceerde prestatiestatistieken, persoonlijke workouts, adaptieve coaching2 en dynamische inzichten en analyses tijdens de rit begeleiden deze fietscomputers jou naar betere prestaties.

“We zijn verheugd om de nieuwe Edge 540- en Edge 840-serie te introduceren. Deze nieuwe Edge-fietscomputers leggen de lat hoger wat betreft het bijhouden van prestaties, kaarten en navigatie. De ongeëvenaarde batterijduur met nu zelfs solar modellen, voor opladen via zonne-energie, zorgen ervoor dat je door kunt blijven gaan. De Edge 540 en 840 zijn het perfecte hulpmiddel om de rit of training van elke fietser drastisch te verbeteren” – Bart Zijderlaan, Marketing en Communicatie Manager van Garmin Nederland

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon