Finnair viert het 70-jarig jubileum van vliegen naar Amsterdam. Op 20 juli 1948 vloog Finnair vanuit zijn hub in Helsinki met de eerste vlucht naar Amsterdam. Sindsdien heeft de airline we Nederlanders verbonden met Helsinki en met hun steeds groter wordende netwerk in Azië.

Vandaag de dag vliegt Finnair twee keer per dag, het hele jaar door, tussen Helsinki en Amsterdam. Vanuit Helsinki kunnen klanten verbinding maken met Finnair’s netwerk van 19 bestemmingen in Azië. Finnair biedt deze zomer 97 wekelijkse vluchten naar Azië, meer dan ooit tevoren. De korte vluchttijden over de noordelijke route en de snelle verbindingen op de luchthaven van Helsinki trekken een toenemend aantal Nederlandse klanten aan die op zakenreis en vrije tijd reizen.

“De afgelopen 70 jaar is Amsterdam een ​​belangrijke markt voor ons geweest, en dat blijft het ook. We zijn trots om via Helsinki de snelste verbindingen naar Azië te bieden, “zegt Andrew Fish, General Manager Benelux, VK & Ierland, Finnair. “Topbestemmingen voor Nederlandse reizigers zijn Tokyo, Bangkok en Hong Kong.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.