Expeditieschip Ocean Albatros klaar voor de vaart

Albatros Expeditions, een familiebedrijf in Scandinavische expedities, is zeer verheugd om zijn nieuwste schip van de volgende generatie, de Ocean Albatros, te introduceren in zijn vloot die in juni van start gaat met zijn inaugurele expeditiecruise-avontuur naar het Noordpoolgebied.

“We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat het zusterschip van onze Ocean Victory, de Ocean Albatros, nu volop onderweg is vanaf de bouwwerf en zich zal voegen bij onze vloot van zeer duurzame, moderne en innovatieve ultramoderne expeditieschepen. Een nieuwe definitie van de expeditiereis biedt, zal ze onze vele gasten een ongeëvenaarde expeditie-ervaring bieden, volledig ondersteunend aan een duurzamer en energiezuiniger poolexpeditiecruiseconcept met de laagste CO2-uitstoot per passagier dan enig ander schip in hun klasse”, zegt kapitein Michael P. Elwert , President & CEO van Albatros Expeditions.

Naast de 94 comfortabele hutten met uitzicht op zee, lounges voor lezingen, twee restaurants, wellnessvoorzieningen (jacuzzie’s en sauna), meerdere bars en eetgelegenheid op het open dek, is Ocean Albatros gebouwd volgens de hoogste ijsklasse 1A, Polar Code 6-conformiteit . Het beschikt over een veilige terugkeer naar de haven, dynamische positionering en nulsnelheidsstabilisatoren, met de X-Bow® van het Noorse Ulstein Design – allemaal om het passagierscomfort aan boord op zee te vergroten, de stabiliteit en de prestaties van het schip te verbeteren en tegelijkertijd onze gasten veilig en comfortabel te vervoeren. naar de meest afgelegen gebieden van de wereld.

“Onze gasten zullen verbazingwekkende waarde en ongelooflijke routes vinden aan boord van onze twee ultramoderne zusterschepen, Ocean Albatros en Ocean Victory. We streven er voortdurend naar om Service Delivery Excellence te bereiken in onze klantreis door kwaliteit en “veiligheid voorop te stellen” “benadering in alles wat we doen. We proberen altijd een positieve impact achter te laten terwijl we onze gasten levensveranderende en onvergetelijke poolreizen aanbieden”, voegt Søren Rasmussen, oprichter en voorzitter van Albatros Expeditions toe.

Voor het eerste seizoen zal de Ocean Albatros varen op het noordelijk halfrond en onvergetelijke expeditiecruises aanbieden naar Spitsbergen, Jan Mayen, Groenland, IJsland en meer.

Het schip vertrekt op 15 juni 2023 vanuit Longyearbyen en zal voor de eerste reis van het schip gasten meenemen op een expeditiecruise van 8 dagen en 7 nachten naar de adembenemende Arctische landschappen van Spitsbergen. Met een team van deskundige gidsen en natuuronderzoekers kunnen gasten ’s werelds meest afgelegen en mooiste bestemmingen en dieren in het wild in comfort, stijl en veiligheid verkennen.

Met twee schepen die nu in Antarctica varen, zijn we verheugd om langere reizen aan te bieden, inclusief een langdurige Antarctische ervaring, een uitgebreide 23-daagse Falklands en Zuid-Georgia reisroute inclusief de Zuidelijke Sandwicheilanden, evenals enkele van onze klassieke reizen.

Ga voor het seizoenschema naar https://albatros-expeditions.com/expeditions/arctic.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IndiGo kondigt 6 nieuwe routes aan naar Midden Oosten

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

SEAsonality Symposium op Texel door Relais & Châteaux bij Jef

Avila Reizen & Buitenlandsche Zaken lanceren nieuw label

Garmin kondigt nieuwe fietscomputers aan

Lacoste brengt Netflix modelijn uit

Lenovo lanceert nieuwe premium producten