Eurostar, de hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met het Europese vasteland verbindt, verwent haar Business Premier-reizigers met een gloednieuwe cocktailbar in Londen. De cirkelvormige zwart- en goudkleurige bar bevindt zich op de bovenverdieping van de lounge in Londen en biedt een sfeervolle ruimte voor reizigers om een reeks cocktails te proeven, exclusief voor Eurostar ontworpen door de London Cocktail Club.

De cocktails bevatten Britse, Franse, Belgische en Nederlandse dranken en ingrediënten, en weerspiegelen de vier culturen waar Eurostar bestemmingen heeft met passende namen als Earl’s Elixir en Bourbon Boisé. Raymond Blanc, Michelinsterrenchef en culinair directeur Eurostar Business Premier, heeft in samenwerking met de London Cocktail Club een exclusieve cocktail voor de lounge in Londen ontworpen. De Lavender Dusk heeft een onderscheidend mêlee van delicate bloemen, krachtige fruitsmaken en een pikante ondertoon. Het bevat de gin van Eurostar, Toujours 21, een heerlijke mix van Franse botanicals en Eurostar-honing van het platteland van Kent.

Nieuw gin-tonic-menu met verschillende Europese gins
Voor het eerst introduceert Eurostar een G&T-wintermenu met gins uit Londen, Parijs, Brussel en Amsterdam. Elke gin wordt perfect gecombineerd met een lokale tonic om reizigers te laten genieten van een klassieker met een twist.

Elegant ontwerp
De nieuwe cocktailbar in Londen werd ontworpen door de wereldbefaamde architecten van Softroom, en verfijnt de ervaring van Business Premier-reizigers. Met zijn chique ronde bar met goudkleurig tafelblad en fluwelen stoelen is de stijlvolle bar de perfecte plek om te ontspannen na het werk of om de vakantie te starten.

De Eurostar-terminal in Londen
De lancering van de nieuwe bar bevestigt de blijvende investering en vernieuwing van Eurostar in zijn stations en diensten. Met de recente introductie van Chop-Chop, een express-kapsalon in de vertrekhal in Londen, ticketpoortjes in London St Pancras om de controles te versnellen en World Duty Free, zet Eurostar zich in om de ervaring van zijn reizigers te blijven verbeteren. Yann Bayeul, Catering Product & Service Manager bij Eurostar: “Na het succes van de cocktailbar in Parijs zijn we trots om ook een bar in Londen te kunnen openen. Onze Business Premier-reizigers zoeken vaak naar een plek om te ontspannen na het werk en vrijetijdsreizigers zijn meestal op zoek naar een drankje. Met een wintermenu, ontworpen door de London Cocktail Club met dranken geïnspireerd door onze belangrijkste bestemmingen, hopen we dat reizigers van de nieuwe ervaring zullen genieten.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.