Etihad vaker naar Malediven

Etihad Airways kondigt aan vier extra vluchten per week in te zetten op de populaire route Abu Dhabi – Malé, en verhoogt daarmee de frequentie naar de Malediven naar 11 keer per week vanaf juni 2018.

 De extra vluchten, die aanvangen op 15 juni 2018, vliegen het hele jaar door en bieden zo meer keuzemogelijkheden aan gasten zoals een aankomst ’s ochtends vroeg om het maximale uit een verblijf op de Malediven te halen.

 Etihad Airways vliegt dagelijkse vluchten op de route Amsterdam – Abu Dhabi en op de lijn Brussel – Ábu Dhabi. De luchtvaartmaatschappij biedt zo een uitstekende verbinding vanuit Amsterdam en Brussel naar de Malediven.

 De uitbreiding van de huidige vluchten wordt voortgezet met een Airbus A320, voorzien van 16 Business Class stoelen en 120 Economy stoelen.

 Peter Baumgartner, Etihad Airways Chief Executive Officer, zegt: “Om te voorzien in de groeiende vraag op deze lijn, verhogen we naar 11 vluchten per week. Zo geven we onze gasten meer keuze en kunnen zij het maximale halen uit hun verblijf op de Malediven.”

 Sinds de introductie van de route in november 2011 heeft Etihad Airways meer dan 550.000 passagiers van en naar de Malediven gevlogen. Bezoek vanuit de VAE nam met 35% toe in de afgelopen 12 maanden. Europa is nog altijd de belangrijkste markt voor de Malediven als premium vakantie- en honeymoonbestemming.

 

De additionele vluchten (*) vinden iedere maandag, vrijdag, zaterdag en zondag plaats vanaf 15 juni 2018.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon