Vanaf 1 juli 2022 vliegt Emirates twee keer per dag met de Airbus A380 naar Mauritius om in de toenemende vraag naar de bestemming te voorzien. Momenteel voert de luchtvaartmaatschappij uit Dubai al een dagelijkse vlucht naar Mauritius uit met de Boeing 777-300ER. Tussen 9 april en eind juni 2022 word de frequentie opgeschaald naar een totaal van negen wekelijkse vluchten. Vanaf juli gaat de luchtvaartmaatschappij over op twee vluchten per dag.

Versoepelde inreisvoorwaarden
De tweede dagelijkse vlucht van Emirates zal een belangrijke impuls geven aan het toerisme naar de bestemming in de Indische Oceaan, die nu de inreisvoorwaarden heeft versoepeld. De extra vlucht biedt ook meer keuze in de vluchttijden en verbindingen. Passagiers uit heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten reizen nu nog makkelijker af naar de witte zandstranden, het kristalheldere water en de weelderige natuur.

Comfort in alle cabines
De Emirates A380 blijft een favoriet onder reizigers. Met 14 First Class suites, 76 flat-bedstoelen in Business Class en 426 ergonomisch ontworpen stoelen in Economy Class, genieten passagiers die van en naar Mauritius vliegen van de ruime en comfortabele cabines van het toestel. Eveneens profiteren zij van andere kenmerkende elementen zoals de iconische A380 Onboard Lounge en Shower Spa. Reizigers in elke klasse kunnen rekenen op regionaal geïnspireerde gerechten, ontworpen door bekroonde chef-koks. Ook hebben zij toegang tot eindeloos veel entertainment opties dankzij Emirates’ inflight entertainment systeem ice, dat beschikt over ruim 4.500 kanalen met films, muziek, tv-shows, podcasts, audioboeken, games en nog veel meer.

Belangrijke bijdrage
Emirates is toegewijd aan Mauritius en vliegt momenteel al zo’n 20 jaar naar de bestemming in de Indische Oceaan. In de afgelopen twee decennia heeft de luchtvaartmaatschappij een belangrijke bijdrage geleverd aan de lokale economie en het toerisme van Mauritius door het invliegen van bezoekers van over de hele wereld.

Gezondheid en welzijn
Met de gezondheid en het welzijn van de passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. Passagiers die vanuit Dubai reizen, kunnen ook gebruik maken van de allernieuwste contactloze technologie om hun reis door de luchthaven makkelijker te maken.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.