Emirates breidt het comfort aan boord verder uit met nieuwe, exclusieve producten voor First en Business Class reizigers. Passagiers ontvangen vanaf nu onder meer First Class lounge kleding, een luxueuze deken, gezichtsverzorging van VOYA en nieuwe Bulgari amenity kits.

De airline introduceert ’s werelds eerste hydraterende lounge kleding, ontworpen voor een comfortabele vlucht. De lounge set bestaat uit slippers en een oogmasker. First Class passagiers ontvangen bovendien op long haul nachtvluchten een faux-schapenvacht deken.

Om de ontspanning compleet te maken, komt Emirates met nieuw aanbod aan luxe spa-producten. Het prijzenwinnende Ierse merk VOYA heeft een exclusieve lijn ontwikkeld voor de Emirates A380 onboard Shower Spa met onder andere shampoo, conditioner, douchegel, bodylotion, zeep en handcrème. Een selectie van deze producten is ook beschikbaar in de Emirates’ lounges op de luchthaven en in de First en Business Class toiletten.

In samenwerking met het Italiaanse merk Bulgari, lanceert Emirates opnieuw een serie beauty kits in verschillende designs. De sets zijn verkrijgbaar op long haul nachtvluchten en bevatten onder andere Bulgari’s signature geurlijn – Eau Parfumée au thé noir – en verschillende huidverzorgingsproducten. De nieuwe First Class kits zijn uitgevoerd in leer met keuze uit acht verschillende designs voor dames en heren.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.