Emirates, wereldwijd de grootste klant van de A380, verwacht een mijlpaal. Op 3 november ontvangt de luchtvaartmaatschappij namelijk haar 100e A380 vliegtuig.

Negen jaar geleden werd deze superjumbo toegevoegd aan de moderne vloot van Emirates en sindsdien hebben meer dan 80 miljoen passagiers gebruik gemaakt van dit iconische toestel. Tegenwoordig vliegt de A380 naar meer dan 45 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Overal waar de Emirates A380 vliegt is het toestel populair bij passagiers vanwege de toonaangevende in-flight beleving in First, Business en Economy Class. Daarnaast wordt het verwelkomd door lokale economieën als een bijdrager aan het toerisme en bezoekersaantallen.

Sir Tim Clark, President Emirates Airline zegt: “De A380 is zo ontzettend populair onder onze klanten, waarvan zelfs velen speciaal hun reisplannen wijzigen om met dit toestel te kunnen vliegen. Maar we blijven zeker niet op onze lauweren rusten en zijn voortdurend aan het investeren om ons product te verbeteren zodat we onze klanten de best mogelijke in-flight beleving kunnen bieden.

Onze frequent flyers hebben ontelbare verbeteringen aan boord opgemerkt, variërend van kleine updates zoals de toevoeging van een USB en HDMI aansluiting in de stoel, naar grotere cabine ruimtes waar we onder andere de opbergruimten hebben verplaatst om meer ruimte te creëren en de introductie van grotere en betere in-flight entertainmentsystemen.”

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.