Emirates ontvangt honderdste megajumbo A380

Emirates, wereldwijd de grootste klant van de A380, verwacht een mijlpaal. Op 3 november ontvangt de luchtvaartmaatschappij namelijk haar 100e A380 vliegtuig.

Negen jaar geleden werd deze superjumbo toegevoegd aan de moderne vloot van Emirates en sindsdien hebben meer dan 80 miljoen passagiers gebruik gemaakt van dit iconische toestel. Tegenwoordig vliegt de A380 naar meer dan 45 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Overal waar de Emirates A380 vliegt is het toestel populair bij passagiers vanwege de toonaangevende in-flight beleving in First, Business en Economy Class. Daarnaast wordt het verwelkomd door lokale economieën als een bijdrager aan het toerisme en bezoekersaantallen.

Sir Tim Clark, President Emirates Airline zegt: “De A380 is zo ontzettend populair onder onze klanten, waarvan zelfs velen speciaal hun reisplannen wijzigen om met dit toestel te kunnen vliegen. Maar we blijven zeker niet op onze lauweren rusten en zijn voortdurend aan het investeren om ons product te verbeteren zodat we onze klanten de best mogelijke in-flight beleving kunnen bieden.

Onze frequent flyers hebben ontelbare verbeteringen aan boord opgemerkt, variërend van kleine updates zoals de toevoeging van een USB en HDMI aansluiting in de stoel, naar grotere cabine ruimtes waar we onder andere de opbergruimten hebben verplaatst om meer ruimte te creëren en de introductie van grotere en betere in-flight entertainmentsystemen.”

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...