Emirates heeft de First Class Lounge in Concourse B op Dubai International (DXB) heropend om het groeiende aantal premium reizigers van en via de Emirates hub te ontvangen. Internationaal reizen wordt steeds meer mogelijk nu veel landen wereldwijd hun beperkingen versoepelen en nieuwe protocollen implementeren. Emirates blijft ook de Business Class Lounge in Concourse B exploiteren, die sinds juli 2020 geopend is voor First en Business Class reizigers en Skywards members die daarvoor in aanmerking komen.

Uitzonderlijke extra’s
Met uitgebreide veiligheidsprotocollen genieten passagiers van een complementair aanbod in de Emirates First Class Lounge, waaronder een gratis gezichtsbehandeling in de Timeless Spa, gratis onderhoud bij Shoeshine by Mr Cobbler, vier hoogwaardige champagnes in de Moet and Chandon bar, speciale aanbiedingen op luxueuze wijnen en sterke dranken bij Le Clos en limited edition theemelanges van Dilmah Tea. De heropende Emirates First Class Lounge beschikt ook over vernieuwde en ruime zitplaatsen in de eet-, ontspannings- en ontmoetingsruimtes.

De vernieuwde menukaart
Naast een royale selectie van heerlijke wijnen, sterke dranken en cocktails, genieten Emirates First Class passagiers van een geheel nieuw menu met meer dan 55 verschillende gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld door chef-koks van Emirates Flight Catering. Emirates nieuwste First Class Lounge menu is gebaseerd op de laatste trends en feedback van reizigers. Zo is er een selectie van heerlijke veganistische, glutenvrije en andere gezonde opties, naast de culinaire hoogstandjes zoals gegrilde wagyu burger, 72 uur gestoofde korte runderribbetjes, foie gras terrine, Black Angus ossenhaas en een traditioneel ontbijt uit de Emiraten.

Hoogwaardige dienstverlening
Voor passagiers die vanuit verschillende tijdzones arriveren biedt de Lounge de mogelijkheid om de hele dag door te ontbijten en te lunchen. Een royale selectie van verfrissende ijsjes en mocktails staan ook op het menu.

De heropening van de Emirates First Class Lounge in Concourse B is de laatste in een gefaseerd programma waarbij de luchtvaartmaatschappij het afgelopen jaar de exclusieve gronddiensten voor premium reizigers veilig opnieuw heeft opgestart. Dit omvat onder meer de gratis chauffeur service in 70 steden en Emirates Lounge activiteiten in Dubai, Caïro, New York JFK, Manchester, Boston, Milaan en Los Angeles.

Voor meer informatie over de bekende Emirates diensten en ervaringen op de grond, zie deze website.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.