Doe mee en win de Casio Edifice EQB-1000! Meedoen is simpel: ga naar onze Facebook pagina, like deze en deel het bericht. En u dingt automatisch mee! En u ontvangt automatisch alle updates over zakenreizen, lifestyle en luxe! En maak kans op dit schitterende extra dunne uurwerk met bluetooth en andere hoogstandjes.

Wat kunt u winnen?

De Casio EQB-1000 heeft een opvallend dun profiel dankzij een nieuw ontwikkelde, compacte tijdregistratiemodule. Casio verkleinde de afmetingen van het onderdeel in stappen tot 1/100e van een millimeter door alle onderdelen op een hoogwaardige manier aan een kant van de printplaat te bevestigen in plaats van aan beide zijdes, zoals bij de vorige modellen. Het resultaat is een dun profiel van slechts 8,94 millimeter diep, 4,1 millimeter dunner dan het voorgaande model. Een tophotloge dat voor 299 euro in de winkel ligt. 

Hightech

Het ontwerp, dat zijn inspiratie haalt uit hightech sportauto’s, benadrukt het dunne profiel met een platte bezel en nauwkeurig gevormde schouders van de kast. De bezel en wijzerplaat zijn voorzien van een haarlijnafwerking: een techniek die ook wordt gebruikt voor auto-onderdelen. De vier schroeven op de bezel stellen de compacte bouw van een raceautomotor voor, geïnspireerd op de motorsport.

De EQB-1000 is verder voorzien van functies om onder andere rondetijd te meten. De nieuwe Last Lap Indicator toont het verschil met de vorige rondetijd op de ingebouwde wijzerplaat met een bereik van min vijf tot plus vijf seconden. Het horloge toont bovendien de wereldtijden van twee steden tegelijk. Ook is het via bluetooth® te koppelen met een smartphone om zo verzekerd te zijn van het exacte tijdstip en eenvoudig de wereldtijd via de smartphone te selecteren. De EQB-1000 is een zeer bijzonder horloge dat de precieze tijdregistratie levert, in combinatie met uitgebreide functionaliteiten. Daarbij is het horloge 10ATM, wat betekent dat het geschikt is tot 10 meter diepte.

Bekijk snel het filmpje!

 

De winnaars krijgen persoonlijk bericht! De actie loopt t/m vrijdag 27 november. 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.