Deze winter opent Club Med een nieuw resort. Het gaat om Club Med La Rosière, op 1850 m hoogte, met uitzicht op de toppen van Paradiski, de Tarentaisevallei en het Beaufortain-massief. Het skigebied Espace San Bernardo ligt op de grens van Frankrijk en Italië, op slechts enkele kilometers van de Mont Blanc. Het gebied ligt de hele dag in de zon en heeft een uitzonderlijk goede sneeuwval.

Het Resort – een herinterpretatie van de alpiene chalets uit de Savoie met veel hout, steen en glas – is geïntegreerd in de authentieke omgeving van het Resort. Dit nieuwe 4T Resort mag binnenkort zowel een BREEAM- als een Green Globe-certificaat in ontvangst nemen. Het werd specifiek ontworpen voor gezinnen, met activiteiten in harmonie met de natuur en het lokaal ecosysteem.

De 438 accommodaties verdeeld over 3 categorieën (Superior, Deluxe, Suites) bieden diverse kamerconfiguraties, afhankelijk van het aantal personen.

Om reizigers flexibiliteit en gemoedsrust te garanderen, biedt Club Med de mogelijkheid aan om hun verblijf kosteloos te wijzigen, voor elk verblijf met een reservering zonder vervoer in een Resort in de bergen, tot 5 dagen voor vertrek.

In geval van sluiting van de grenzen, een Resort in een quarantainegebied of bij aankomst quarantaine aangevraagd wordt, kan het verblijf kosteloos worden uitgesteld of geannuleerd.

Club Med La Rosière is nu al open voor reserveringen en opent officieel zijn deuren op 13 december 2020. 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.