Bart Romijn, directeur Partos, en Marc Lammens,
Managing Director ATPI Corporate Travel, hebben elkaar de hand geschud na het tekenen van de nieuwe samenwerking op Travel Management die 1 januari 2019 van start gaat.

Bart Romijn licht toe: “De keuze om voor ATPI te kiezen is gebaseerd op hun uitgebreide Duty of Care programma en de hoge score die zij haalde op onze kwaliteits- en transparantiecriteria. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking om het reisbeleid van Partos zo efficiënt, veilig en
vooral milieubewust vorm te geven.”

“Partos vormt het grootste samenwerkingsverband van ontwikkelingsorganisaties in Nederland, en daarmee een belangrijke speler in de Nederlandse zakenreismarkt. We zijn erg trots dat wij in deze aanbesteding hebben kunnen bewijzen dat we aan de strenge transparantie- en kwaliteitseisen voldoen die zij stellen. Tevens delen we een focus op persoonlijke expertise in dienstverlening, zegt Marc Lammens van ATPI. “Ons team staat in de startblokken om een succes te maken van dit voor ons belangrijke partnership.”

Partos verenigt circa 100 Nederlandse ontwikkelingsorganisaties en zet zich in voor de belangen van haar leden, zodat zij zo succesvol mogelijk een rechtvaardige en duurzame wereld kunnen creëren. Zij brengen na een aanbesteding hun zakenreisportfolio – inclusief CO2 compensatie – van drie miljoen euro onder bij ATPI Corporate Travel Nederland.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.