WOW, meer kunnen we niet zeggen. Voor Bell & Ross – het luxe horlogehuis is elk horloge zo ontworpen dat het matcht met zijn omgeving. Bell & Ross heeft voor duikers instrumenten ontworpen die perfect geschikt zijn voor de verkenning onder water. Deze zijn ontworpen om duikers te assisteren in de diepste en donkerste wateren.

De marine expertise van Bell & Ross is het resultaat van de gezamenlijke kennis en ervaring van zijn ontwerpers, tophorlogemakers en professionele duikers. Leesbaar, functioneel, nauwkeurig, robuust en betrouwbaar, deze horloges komen de specifieke vereisten tegemoet van professionelen op missie.

Bell & Ross heeft een lange geschiedenis in de onderwaterwereld. Toen Bell & Ross zijn eerste vierkante duikershorloge uitbracht in 2017, bevestigde het merk dat het in staat is om professionele onderwaterinstrumenten te produceren. Volgend op de HYDROMAX, die in 1997 werd ontworpen met een waterbestendigheid tot 11,100 meter en de BR02 lijn die gelanceerd werd in 2007, maakte de BR03-92 Diver een sterke indruk met zijn iconische vierkante kast. Dat was de start van een volledige collectie die nu wordt uitgebreid met een innovatieve nieuwe versie, de BR03-92 DIVER FULL LUM.
Bell & Ross speelt met omgekeerde contrasten en past het Lum concept toe op zijn duikcollectie. Het merk draait de traditionele principes van leesbaarheid doorheen de dag en nacht om.

Met de BR03-92 DIVER FULL LUM werkt het horlogehuis met verschillende lichtgevende tinten. De metalen basis van de wijzerplaat is volledig afgewerkt met verf die bestaat uit groene Superluminova® C5. De met metaal ingelegde, geskeletteerde uuraanduidingen en de cijfers op de lunette daarentegen, zijn gevuld met groene Superluminova® C3. Dit ultra-fluorescerend groen licht kent een zeer lange houdbaarheid in het donker, wat een optimale leesbaarheid aanbiedt zelfs als het volledig donker is. Dankzij de meest resistente, intense en innovatieve variant creëren de tijdsaanduidingen, die leesbaar moeten zijn tot 25 cm in het donker, een groen op groen contrast op de wijzerplaat.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.