BCD Travel innoveert met vluchtboekingsfunctie

Vluchten zoeken en boeken via TripSource kan binnenkort dankzij TripSourceGo, de nieuwe functie die BCD Travel heeft toegevoegd aan haar reizigersplatform. De feature doorzoekt verschillende kanalen om zakenreizigers meer vluchtopties dan ooit tevoren aan te kunnen bieden. De uitbreiding vloeit voort uit de huidige strategische focus en investeringen van de zakenreisorganisatie. Het doel: een uitgebreider aanbod voor reizigers en kostenbesparingen voor bedrijven.
De nieuwe uitgebreide boekingsmogelijkheid TripSourceGo biedt zakenreizigers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk hotels en vluchten te zoeken en boeken via TripSource. De nieuwe functie werkt op ieder toestel met internettoegang, zoals een smartphone, tablet, computer of virtuele assistent. TripSourceGo is vooral handig voor klanten met eenvoudige reisprogramma’s en wordt nu al gebruikt voor hotelboekingen. De functie om vluchten te boeken wordt de komende maanden toegevoegd aan het platform. Boekingen voor spoor- en wegvervoer volgen in een later stadium.
“Zakenreizigers zijn net als iedereen steeds op zoek naar manieren om hun taken te vereenvoudigen. Een gebruiksvriendelijk platform speelt daarbij een belangrijke rol”, zegt Yannis Karmis, Senior Vice President of Product Planning & Development. “Daarom willen we dat het boeken van online vluchten en hotels voor een bedrijf net zo makkelijk is als een boek kopen via bol.com.”
TripSourceGo is een uitbreiding op de succesvolle hotelboekingsfunctie die BCD twee jaar geleden al in TripSource integreerde. Door het streven naar constante verbeteringen op basis van gebruikersfeedback is BCD erin geslaagd de hoge verwachtingen van reizigers, travelmanagers en travelconsultants te overtreffen. De hotelboekingsfunctie in TripSource is al toegankelijk voor klanten wereldwijd, met lokale en regionale ondersteuning in 29 landen. Door het toevoegen van een boekingsfunctie voor lucht-, grond-, auto- en spoorvervoer blijft BCD op koers naar verder succes.
Als onderdeel van een overkoepelende planning- en boekingsstrategie, geeft BCD via het TripSource-platform ook toegang tot online boekingstools van derden. Zo hebben reizigers direct toegang tot de voorkeursboekingstools van hun bedrijf terwijl ze hun volledige reis regelen via de TripSource-app of website.
TripSourceGo wordt eerst uitgerold in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Anderen landen volgen later.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon