oto: Markus Mainka / Shutterstock.com
Foto: Markus Mainka / Shutterstock.com

BARIN houdt op woensdag 16 juni een webinar over de heropstart van reizen, onder de naam ‘Cleared for Take-off, a safe restart of travel’. Een panel met onder andere Dick Benschop (Schiphol), Pieter Elbers (KLM), Frank Oostdam (ANVR) en Willy Walsh (IATA) bespreken de uitdagingen in de branche.

‘Dit webinar gaat over de heropstart van reizen en onze branche; het herstel waar we allemaal naar uitkijken. We weten – met duidelijk bewijs – dat wanneer reisbeperkingen worden versoepeld of zelfs beter worden weggehaald, er een sterke gretigheid is om weer te gaan reizen’, aldus BARIN in de uitnodiging.

Een panel bespreekt de uitdagingen van de branche in de Studio van RTV Film Productions in Hilversum. Sprekers zijn onder andere Dick Benschop (President en CEO van Royal Schiphol Group), Pieter Elbers (President en CEO van KLM), Frank Oostdam (voorzitter, directeur ANVR), Willie Walsh (directeur-generaal van IATA). Alex Tiester en Sybren Hahn van McKinsey & Company zullen tijdens het webinar reisvooruitzichten, voorspellingen en perspectieven geven.

Het webinar is op woensdag 16 juni via een video conferentie en is van 16.00 tot 17.15 uur. Aanmelden kan hier. 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.