Asiana Airlines verhoogt vanaf juni haar frequenties vanaf Frankfurt naar 5 vluchten per week. Dit betekent dat de maatschappij op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag vanaf Frankfurt naar Seoul en verder vliegt.

Op de route wordt een Airbus 350-ingezet. Het vliegtuig is state-of-the-art en combineert efficiëntie en duurzaamheid met de meest comfortabele vliegervaring die de luchtvaart te bieden heeft, zegt de maatschappij.

In april hervat Asiana de vluchten naar Tokio/Narita, Osaka, Fukuoka, Nagoya en, na een onderbreking van twee jaar, naar Honolulu/Hawaï.
Daarnaast verhoogt de Koreaanse luchtvaartmaatschappij haar vluchtfrequenties naar Hanoi en Saigon. Het is de bedoeling om vanaf juli 2022 weer een dagelijkse verbinding vanuit Duitsland aan te bieden.

Zuid-Korea heeft recent zijn grenzen verder geopend. Internationale toeristen mogen sinds 1 april Zuid-Korea in zonder quarantaine, op voorwaarde dat ze zijn gevaccineerd en een negatief testresultaat van een PCR-test kunnen tonen. (Foto Shutterstock).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.