Amazon Prime Video in Polestar 2

De Polestar 2 was bij z’n lancering in 2019 de eerste auto op de markt met het Android Automotive OS, met de geïntegreerde diensten van Google. Polestar heeft het systeem sindsdien continu uitgebreid met nieuwe apps en pioniert nu met de toevoeging van Prime Video. Met Prime Video kan, net als via YouTube dat in juni 2023 in het infotainmentsysteem van de Polestar 2 werd geïntegreerd, content worden gestreamd wanneer de auto geparkeerd staat.

Tot het uitgebreide aanbod van apps die Polestar samen met partners beschikbaar heeft gemaakt voor de Polestar 2, behoren onder meer Waze, EasyPark, A Better Routeplanner, AccuWeather, Range Assistant, Journey Log en de Performance-app voor de Dual motor-versies.

De Polestar 2 is sinds december 2021 ook voorzien van de Vivaldi-webbrowser die toegang biedt tot nog meer entertainmentdiensten die mogelijk nog niet via een native in-car app beschikbaar zijn.

Thomas Ingenlath, CEO van Polestar: “Met de succesvolle lancering en integratie van Android Automotive OS in de Polestar 2, hebben we bewezen dat we de beste navigatie- en stembediening in de branche ook met succes in een auto kunnen toepassen. De Google Play Store is in de tussentijd inmiddels uitgebreid met een breed aanbod van apps, of het nu gaat om gamen of het streamen van series.”

Het sinds de lancering voortdurend, en in nauwe samenwerking met Google,doorontwikkelde Android Automotive OS van de Polestar 2 heeft de basis gelegd voor de aankomende modellen van Polestar. Het systeem van de Polestar 3 en Polestar 4 is een evolutie van de interface met grotere schermen en nog meer mogelijkheden. De apps die voor de Polestar 2 zijn ontwikkeld, worden naar verwachting ook voor de toekomstige modellen beschikbaar gemaakt.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon