Air India start vluchten tussen Delhi en Schiphol

Air India is gestart met rechtstreekse vluchten tussen Delhi (India) en Schiphol. De vluchten op Nederland zijn onderdeel van de groei van het Europese netwerk.

Air India vliegt vier keer per week rechtstreeks tussen Delhi en Amsterdam, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De route wordt uitgevoerd met een Boeing 787-8 Dreamliner voorzien van 18 full-flat Business Class-stoelen en 238 Economy Class-stoelen.

‘De start van onze vluchten tussen Delhi en Amsterdam is een goed voorbeeld van de voortdurende inspanningen om ons wereldwijde netwerk te versterken en India te verbinden met meer steden over de hele wereld’, zegt topman Campbell Wilson van Air India.

Met de nieuwe dienst van Air India kunnen reizigers uit Nederland en de buurlanden non-stop naar Delhi reizen en verder naar andere steden in India. Ook kunnen zij overstappen naar andere bestemmingen in het routenetwerk, zoals Bangkok, Hong Kong, Kathmandu, Melbourne, Seoul, Singapore, Sydney en Tokio.

Amsterdam is de zesde bestemming in het continentaal Europese routenetwerk van Air India en de vierde die de luchtvaartmaatschappij in de afgelopen vier maanden vanuit Delhi heeft toegevoegd.
Hiermee komt het aantal non-stop vluchten van Air India tussen India en Europa op 86 per week. De luchtvaartmaatschappij hervatte onlangs ook vluchten naar andere steden in Europa, zoals Milaan, Wenen en Kopenhagen. (Foto Air India).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring