Air Europa verlaagt al zijn prijzen in een nieuwe campagne die volledige flexibiliteit biedt voor het wijzigen van data, tijden, vertrekpunt en bestemming.

‘Berijd de prijsgolf en vlieg!’ is de nieuwe actie waarmee Air Europa de markt betreedt om zijn passagiers in staat te stellen naar al hun bestemmingen te vliegen tegen lage prijzen, met de maximale zekerheid van veiligheid en met de gemoedsrust die nodig is om hun vlucht te organiseren door een gratis overstap op te nemen zonder eventuele extra kosten, waarbij alleen het verschil in het tarief wordt betaald in het geval dat het oorspronkelijk gereserveerde tarief niet beschikbaar is op de nieuwe datum.

Per direct tot en met de 20e biedt de luchtvaartmaatschappij van de toeristengroep Globalia haar klanten vluchten aan naar het schiereiland en de Balearen vanaf 19 euro per enkele reis, waarbij retourvluchten worden gekocht; en naar de Canarische Eilanden vanaf 35 euro. Reizen naar Europa is ook beschikbaar voor de passagier vanaf 25 euro en naar bestemmingen in Noord-Afrika, zoals Marrakech, vanaf 29 euro per enkele reis. Voor de inter-eilanden omvat het aanbod vluchten vanaf 7 euro per enkele reis tussen respectievelijk Palma en Ibiza en Menorca.

De campagne loopt tot 30 september voor alle transoceanische vluchten. Het oversteken van de Atlantische Oceaan om naar Miami of New York te reizen kan vanaf 99 euro per enkele reis, of vanaf 219 euro om naar de verschillende bestemmingen te vliegen waarnaar Air Europa in Latijns-Amerika opereert.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.