Air Canada ook van Amsterdam naar Montreal

Air Canada heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van nieuwe, non-stop seizoensvluchten tussen Amsterdam en Montreal voor deze zomer. Er zullen vijf keer per week vluchten worden uitgevoerd met het ultramoderne Boeing 787 Dreamliner-vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij, en er zal een gemakkelijke verbinding zijn van en naar het uitgebreide Noord-Amerikaanse netwerk van Air Canada via de wereldwijde hub in Montreal. Stoelen zijn nu te koop via aircanada.com, de Air Canada-app, de contactcentra van Air Canada en via reisbureaus.

“We zijn verheugd om onze nieuwe non-stop seizoensdienst tussen Amsterdam en Montreal aan te kondigen, die een aanvulling vormt op onze jaarronddienst van Amsterdam naar Toronto”, aldus Steven De Bisschop, Air Canada Regional Manager Benelux & Nordics. “Onze tot wel dubbele dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en onze twee wereldwijde Canadese hubs deze zomer zullen onze klanten in Nederland niet alleen meer reiskeuze bieden, maar ook handige doorreismogelijkheden door Canada en daarbuiten. We kijken ernaar uit om onze klanten aan boord te verwelkomen.”

Air Canada’s nieuwste route vanuit Amsterdam versterkt haar positie als de leidende trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij die vanuit Montreal opereert verder, biedt de meeste bestemmingen en beschikbare stoelen, en biedt ook een extra belangrijke economische verbinding tussen de twee steden met de vrachtcapaciteiten van de Dreamliner.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Air France-KLM bezorgt Nederlandse economie 21,9 miljard euro en 267.990 banen

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire