Accor heeft in Brussel het eerste hotel in België van zijn label MGallery Collection geopend.
Le Louise Hotel Brussel, het voormalige Sofitel, ligt aan de Avenue de la Toison d’Or, tussen het historische centrum en de Europese wijken.

Het nieuwe hotel heeft 159 kamers en 10 suites en richt zich op gasten die zowel voor zaken als voor vakantie de Europese metropool bezoeken.

Het hotel bevindt zich aan de bekende Louizalaan, een hotspot voor mode en een bruisende straat die bekend staat om het grote aantal herenhuizen in de Haussmann- en Art Nouveau-stijl.

Het hotel ligt op loopafstand van het historisch centrum, musea en andere bezienswaardigheden.

Het restaurant en tevens wijnbar Maison Louise is voor iedere foodie de plek om te genieten van het beste uit de Belgische gastronomie, zegt het hotel.

Le Louise Hotel Brussels – Mgallery, zoals het hotel voluit heet, maakt deel uit van de MGallery Collection, met meer dan 120 hotels in ruim 30 landen.

Le Louise is het tweede MGallery hotel in de Benelux, naast het INK Hotel in Amsterdam. Het derde Benelux-hotel van MGallery wordt naar verwachting in het najaar geopend in het zuiden van Nederland. (Foto: Frederic Sablon, MGallery Collection).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.