YAYS in de prijzen

YAYS is verkozen tot Best Property 1 to 20 Units en Best Property 21 to 70 Units tijdens de Serviced Apartment Awards op donderdag 18 mei in Londen. Het team van YAYS nam tijdens de feestelijke ceremonie in Londen de prijs in ontvangst. 

Zachary Schwartz, Chief Executive Officer YAYS Group:

”Deze overwinningen zijn een bewijs van het talent en de dynamiek van het groeiende YAYS-team dat gastvrijheid altijd voorop stelt. We streven ernaar om uitzonderlijke gastervaringen te blijven leveren in  Amsterdam The Crane by YAYS en YAYS Paris Issy, terwijl we verder gaan met onze spannende uitbreidingsplannen.”

De Serviced Apartment Awards 2023 zijn de eerste en enige awards voor en door de internationale sector van serviced apartments, aparthotels, long en short-term verhuur. YAYS was in totaal in vijf categorieën genomineerd, namelijk:

  • Best Operator 201+ Units: YAYS Group
  • Best Property 1 to 20 Units: Amsterdam The Crane by YAYS
  • Best Property 21 to 70 Units: YAYS Paris Issy
  • Best Property 71+ Units: YAYS Antwerp Opera
  • Best Interior Design: YAYS Design Lab

Amsterdam The Crane by YAYS: Best Property 1 to 20 Units
YAYS heeft de Best property 1 – 20 units award gewonnen met de locatie Amsterdam The Crane by YAYS. Amsterdam The Crane by YAYS is gesitueerd in een monumentaal pand, namelijk de voormalige Figee kraan 2868 die oorspronkelijk gebouwd is in 1957. YAYS faciliteerde de renovatie in samenwerking met de initiatiefnemers, gemeente Amsterdam en Monumentenzorg. Het interieur is verzorgd door de Nederlandse designer Edward van Vliet. Geschiedenis, design en architectuur komen samen bij Amsterdam The Crane by YAYS.

Gasten kunnen hier genieten van optimaal comfort terwijl ze zich onderdompelen in het rijke erfgoed van The Crane. Deze accommodatie biedt een modern design en een prachtig uitzicht over het IJ. Met een perfecte beoordeling in 2022 en uitstekende recensies op populaire platforms zoals Booking.comen Airbnb, spreekt The Crane nieuwsgierige reizigers aan die op zoek zijn naar bijzondere ervaringen.

The Crane by YAYS

YAYS Paris Issy: Best Property 21 – 70 Units
YAYS heeft de Best property 21 – 70 units award gewonnen met de locatie YAYS Paris Issy. Dit aparthotel ligt in het groenste deel van de stad, tussen uitgestrekte openbare parken en slechts 10 minuten lopen van het historisch centrum. Het hotel biedt 38 design appartementen met volledig uitgeruste keukens, beveiligde parkeergelegenheid en een prachtig gedeeld dakterras met uitzicht op de Eiffeltoren. Wat YAYS Paris Issy echt speciaal maakt, is de rijke filmgeschiedenis. Het gebouw zelf was ooit een centrum voor de ontwikkeling van filmstrips tijdens de bloeiende filmindustrie van Frankrijk. Dit unieke erfgoed zie je overal in de appartementen terug met authentieke beelden van beroemde Franse acteurs en actrices, waardoor gasten ondergedompeld worden in de betoverende wereld van de Franse cinema.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring