YAYS breidt uit naar Spanje en Duitsland

YAYS Group, de aanbieder van servicedapartments in de recreatieve en zakelijke sector, opent eind dit jaar een eerste locatie in Spanje (Madrid). YAYS opereert al in de Benelux en Frankrijk (Parijs) en naast Spanje staat de opening van YAYS Scheveningen in 2024 op de planning. Ook verwachten ze in 2024 een eerste locatie te openen in een van de grote steden in Duitsland. ”Net als bij het project in Scheveningen, zien we in deze markten grote kansen voor de transformatie van kantoorgebouwen, we hebben hier speciaal een innovatief design voor geïntroduceerd”, aldus Head of Development, Joris Tensen.

YAYS in hartje Madrid in 2023
Het project in het hart van Madrid – in samenwerking met projectontwikkelaar Monthisa – wordt eind 2023 geopend onder de naam Madrid Puerta del Sol by YAYS; een gebouw inclusief dakterras, centraal gelegen tussen de Gran Vía and het ‘Puerta del Sol’ plein, in het drukste winkel- en voetgangersgebied van de stad, dichtbij het koninklijk paleis. Hier worden ruim opgezette appartementen gerealiseerd van verschillend woonoppervlak, met volledig uitgeruste keukens en – zoals altijd bij YAYS – een duidelijk accent op design. Doelgroepen zijn zowel de zakelijke als de recreatieve reizigers die een comfortabele plek voor zichzelf zoeken voor enkele dagen, weken of maanden.

Madrid Puerta del Sol by YAYS (credits: Monthisa)

Eerste YAYS Duitsland in 2024
Om in Duitsland snel voet aan de grond te krijgen heeft YAYS een eigen kantoor geopend en is er een lokale development manager aangesteld om het tekenen van huurcontracten te versnellen. YAYS streeft ernaar om deals te sluiten met strategische vastgoedpartners voor toplocaties in de belangrijkste steden. Momenteel is het merk in exclusieve onderhandelingen voor meerdere locaties in onder andere Frankfurt en Berlijn. De eerste YAYS Duitsland locatie kan volgens CEO Zachary Schwartz, in 2024 verwacht worden: “het efficiënte en vrij indeelbare YAYS 2.0 design concept zal meer rendement per vierkante meter opleveren.” Schwartz verwacht ook dat deze innovatieve aanpak ontwikkelaars aanspreekt om met YAYS de Return on Investment (ROI) op projecten te optimaliseren.

 

Meer rendement dan een hotelkamer
Joris Tensen voorspelt een sterke groei omdat serviced apartments een beter rendement kunnen opleveren dan hotelkamers, zoals rapporten van commercieel vastgoedadviseur Savills ook uitwijzen. “We zien aanzienlijke kansen met ons 2.0 design concept, we verwachten de komende jaren hiermee door te kunnen groeien in de belangrijke hoofdsteden, internationale bestemmingen en andere strategische markten.” Aldus Tensen.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring