Xiaomi kondigt heeft wereldwijd de lancering van de nieuwe flagship Xiaomi 12 serie aangekondigd, met drie baanbrekende modellen: de Xiaomi 12 Pro, de Xiaomi 12 en de Xiaomi 12X.

Met de Xiaomi 12 series hebben gebruikers een hypermoderne videostudio en entertainment-krachtpatser in eigen hand. Samen met de indrukwekkende verbeteringen in het AI-algoritme en de krachtige processor, is er een allround verbeterde ervaring.

Filmische opnames van elk moment
Met de Xiaomi 12 series kunnen gebruikers opnamen van studiokwaliteit maken, ongeacht het scenario. Of het nu gaat om uitdagende lichtomstandigheden of bewegende objecten. Alle drie de modellen zijn uitgerust met een professionele, drievoudige camera set-up voor veelzijdige opnamen. In de hoofdrol een 50MP groothoekcamera, die op zowel Xiaomi 12 Pro als Xiaomi 12 beschikt over 8K-opnamemogelijkheden.

De Xiaomi 12 Pro onderscheidt zich met zijn ultramoderne drievoudige 50MP camera, die is uitgerust met een Sony IMX707 extra grote sensor. De sensor vangt grote hoeveelheden licht op en biedt hogere focus snelheden en grotere kleurnauwkeurigheid. De Xiaomi 12 en Xiaomi 12X hebben een 13MP ultragroothoekcamera en een 5MP telemacrocamera, om het leven vanuit verschillende perspectieven vast te leggen.

Naast hardware updates, bevatten de Xiaomi 12 en Xiaomi 12 Pro, zoals eerder vermeld, ook vernieuwde AI-algoritmen. Deze AI innovaties maken het makkelijker om elk moment vast te leggen, ook bij weinig licht of bewegende voorwerpen. De Xiaomi ProFocus identificeert en volgt op een intelligente wijze objecten, waardoor wazige of onscherpe opnamen van bewegende of verborgen onderwerpen worden voorkomen. Ook de autofocus mogelijkheden voor ogen en gezicht zijn hiermee verbeterd. Dankzij Ultra Night Video kun je bovendien ook video’s opnemen met extreem weinig licht.

 

AI Cinema is op alle drie de smartphones beschikbaar en biedt talloze creatieve opties voor videobewerking zoals Parallel World, Freeze Frame Video en Magic Zoom-modi.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.