WOW air
WOW air

Het IJslandse WOW air voegt maar liefst vier nieuwe Amerikaanse bestemmingen toe aan haar netwerk. Vanaf volgend voorjaar wordt de lijst aangevuld met Detroit, Cleveland, Cincinnati en St. Louis. Vluchten zijn vanaf vandaag te boeken en beschikbaar vanaf 129,99 euro voor een enkele reis.

Aan de Oostkust vliegt WOW air naar New York City, Pittsburgh, Boston, Washington DC/Baltimore en Miami. Aan de Westkust vliegt de maatschappij naar LA en San Francisco, en nu is het de beurt aan het Amerikaanse binnenland. Deze lancering is de grootste toevoeging aan het routenetwerk van WOW air ooit. Maar liefst vier bestemmingen in het Middenwesten van Amerika zullen vanaf het voorjaar van 2018 worden aangevlogen. Alle vluchten zijn met een korte overstap in Reykjavik, waarbij reizigers er ook voor kunnen kiezen om een aantal dagen in IJsland te verblijven om vervolgens zonder extra ticketkosten verder te vliegen naar hun eindbestemming.

Vanaf 25 april 2018 zal WOW air vier keer per week van Amsterdam naar Detroit vliegen, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Naar Cleveland zullen vanaf 3 mei 2018 vier vluchten per week gaan, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Naar Cincinnati gaan vanaf 9 mei ook vier vluchten per week, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Tot slot zullen er tussen Amsterdam en St. Louis vanaf 17 mei vier vluchten per week gaan op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.