WOW air gaat vliegen naar Orlando in Florida. De lowcost carrier uit IJsland biedt vanaf 18 december drie vluchten per week naar de stad in Florida.

Amsterdam en Brussel hebben alle twee, via IJsland, een goede aansluiting op vluchten naar Orlando. Vluchten zijn beschikbaar vanaf 129,99 euro voor een enkele reis.
De route van IJsland naar Orlando International Airport, de grootste internationale luchthaven van de regio, wordt drie keer per week uitgevoerd met een Airbus A321neo. Dit is het nieuwste type toestel van WOW air.
Het betreft een seizoensvlucht. De vluchten worden uitgevoerd tot en met de derde week van april 2019. Orlando is een van de beste winterbestemmingen, met gemiddelde temperaturen van rond de 20 graden Celsius in december en januari.

Vanuit zowel Amsterdam als Brussel vertrekken vluchten naar de luchthaven van IJsland om 11.35 uur. De overstap in IJsland duurt op de heenweg minder dan drie uur, en op de terugweg minder dan anderhalf uur. De totale vluchtduur is op de heenweg 14,5 uur en op de terugweg 12 uur.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.