Wow air breidt haar services uit. Met de drie nieuwe opties Wow Basic, Wow Plus en Wow Biz kunnen passagiers zelf kiezen hoe comfortabel ze willen reizen. Ook wil Wow air ruimere stoelen installeren op bepaalde vluchten en wordt het beleid voor bagage aangepast.

Wow Biz heeft bijvoorbeeld ruimere zitplaatsen en meer privileges, waaronder priority boarding in alle Wow air vliegtuigen. De pakketten zijn vanaf nu te boeken en vanaf 1 juni zullen ook de ruimere zitplaatsen beschikbaar zijn.

Ruimere stoelen
De extra ruime stoelen worden geïnstalleerd in de A330 type vliegtuigen van Wow air die vooral worden ingezet op de langeafstandsvluchten naar Los Angeles en San Francisco. De zitplaatsen bieden extra beenruimte en een voetsteun en worden 94 centimeter, in tegenstelling tot de reguliere stoelen van 76 centimeter. In de andere toestellen van Wow air (de Airbus A320 en A231) zullen er XL en XXL business seats komen van respectievelijk 81-86 centimeter en 89-94 centimeter.  Het is voor het eerst dat Wow air zulke ruime zitplaatsen aanbiedt. Het zal ook mogelijk zijn om deze grotere zitplaatsen buiten het pakket om te kopen.

Bagage
Vanaf heden is de bagage inbegrepen in de ticketprijzen en kunnen passagiers zelf bepalen voor welke optie zij kiezen. Een klein stuk handbagage zit vanaf nu altijd inbegrepen bij de prijs zoals een handtas, kleine rugzak of computertas. Dit item moet onder de stoel van het vliegtuig passen. Bij Wow Plus mag de betaalde handbagage een maximale afmeting van 56x45x25 centimeter hebben (IATA richtlijnen). Bij dit pakket wordt de bagage voordeliger aangeboden dan wanneer men apart bagage bijboekt.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.