WestJet weer terug op Schiphol met ruim netwerk

WestJet is begonnen met het plaatsen van zijn “WS”-codeshare op door KLM uitgevoerde vluchten als onderdeel van zijn langdurige codeshare-relatie met KLM Royal Dutch Airlines. Via de codeshare hebben gasten gemakkelijke toegang via Schiphol Airport (AMS) van en naar 20 steden, waaronder Wenen, Brussel, Kopenhagen, Frankfurt, Athene, Milaan, Lissabon, Glasgow en Manchester in 12 Europese landen. De vlucht van WestJet tussen Calgary en Amsterdam is deze week in ere hersteld.

Gecombineerd met de herstart van WestJet’s non-stop 787 Dreamliner-service tussen Amsterdam en Calgary deze week, zal de hervatting van codesharing op door KLM uitgevoerde vluchten gasten meer toegang geven tussen Canadese en Europese punten voor reizigers aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

“Onze gasten zullen profiteren van meer mogelijkheden om tussen Europa en Canada te reizen met deze belangrijke codesharing met onze partner KLM”, aldus John Weatherill, Chief Commercial Officer van WestJet. “We kijken ernaar uit om de reis- en toerismebanden tussen de landen die worden bediend door onze wereldwijde netwerken te versterken, ondersteund door de terugkeer van onze non-stop Dreamliner-service van Calgary naar Amsterdam.”

Gasten die gebruikmaken van de codeshare profiteren van tal van voordelen, waaronder geoptimaliseerde AMS-verbindingen, door in te checken voor alle vluchten bij hun eerste vertrek, bagage door te checken naar hun eindbestemming en de mogelijkheid om WestJet Rewards-dollars te verdienen en te gebruiken op alle vluchten.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring