Londen is nog steeds de meest bezochte Europese stad voor zakenreizigers uit de Benelux, terwijl de VS de meest populaire bestemming is voor intercontinentale zakenreizen.

Er verandert veel in de Nederlandse top vijf van Europese steden voor zakenreizigers. Londen en München zijn nog steeds de meest bezochte Europese zakenreisbestemmingen. Frankfurt groeit met 8 procent en stijgt naar de derde plaats, terwijl Milaan en Kopenhagen, die beide met bijna 15% groeien, Stockholm en Berlijn vervangen. Op intercontinentaal niveau zijn er minder verschillen: Curaçao zakt naar de vijfde positie, waardoor Dubai op de derde plaats komt, na New York en Singapore.

Dit blijkt uit onderzoek van BCD Travel, een van de grootste zakenreisorganisaties ter wereld, publiceert in zijn ‘Cities & Trends Report Benelux’.

 Het volledige ‘Cities & Trends Report’, met daarin de meest populaire vliegbestemmingen voor zakenreizigers uit de Benelux vind je hier. In juni publiceerde BCD Travel al een Europees rapport, gebaseerd op het aantal geboekte tickets in de acht grote zakenreismarkten in Europa: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.