Volop noviteiten bij Princess Cruises

Princess Cruises heeft haar volledige 2020-2021 programma voor Zuid-Amerika en Antarctica bekend gemaakt. Coral Princess (2.000 gasten) en Pacific Princess (670 gasten) gaan de regio bevaren met cruises variërend in duur van 14 tot 92 dagen. In totaal doen de schepen 35 bestemmingen in 17 landen via 8 verschillende routes aan. Het nieuwe schip Enchanted Princess (foto) zal in de zomer van 2020 ook in de vaart worden genomen.

Op een aantal geselecteerde vertrekdata krijgen de gasten de gelegenheid om meer tijd aan wal door te brengen met overnachtingen in Lima (Callao), Buenos Aires en Rio de Janeiro. De verkoop start vrijdag 12 juli a.s.

Los Angeles

De Coral Princess vertrekt vanuit Los Angeles, Santiago en Buenos Aires. Een nieuwe 15-daagse cruise met Kaap Hoorn en de Straat van Magellaan is in het programma opgenomen. Deze cruise zal op 3 december 2020 van Santiago naar Buenos Aires varen en onderweg Puerto Montt, Amalia Glacier, Punta Arenas, Ushuaia, Kaap Hoorn (scenic cruising), Falklandeilanden (Stanley), Puerto Madryn en Montevideo aandoen. De Coral Princess maakt tijdens het vaarseizoen 2020-2021 verschillende reizen naar Antarctica en Kaap Hoorn. De Pacific Princess reist het continent rond tijdens een 92-daagse cruise ‘Circle South America’ varend van Sydney naar Brisbane.

Enchanted Princess

Tevens telt Princess Cruises het jaar af tot de lancering van de Enchanted Princess op 30 juni 2020. Het 3.660 gasten tellende schip (143.700 bruto ton) wordt momenteel gebouwd op de Fincantieri-werf in Monfalcone in Italië, waarvoor in totaal drie miljoen bouwuren nodig zijn. Na voltooiing vaart de Enchanted Princess vanuit Southampton haar inaugurele seizoen op de Middellandse Zee voordat zij in de herfst van 2020 naar de Caraïben koerst. De eerste reis, vertrekdatum 1 juli 2020, zal een 11-daagse cruise naar Rome zijn, waarbij afgelegd wordt in Bilbao, Lissabon, Gibraltar, Barcelona, ​​Toulon/ Provence (La Seyne) en Florence/ Pisa (Livorno).Enchanted Princess is een zusterschip van Royal Princess, Regal Princess, Majestic Princess en Sky Princess, die in oktober 2019 wordt toegevoegd aan de vloot.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Marriott's Tribute nu ook in Dubai

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava