Nu de VS zijn grenzen openstelt voor Europese reizigers, breiden Discover the World en Virgin Atlantic hun samenwerking uit om de verkoop via reisbureaupartners in Frankrijk, Duitsland, Benelux, Italië, Cyprus, Griekenland en Rusland te ontwikkelen.

Discover the World en Virgin Atlantic werken al meer dan 12 jaar samen voor de Europese verkoop. Die samenwerking is recent verlengd.

´Het is fantastisch dat Virgin Atlantic zich volledig inzet voor Europese handelspartners. We zien nog meer kansen voor bestemmingen die worden bediend vanaf London Heathrow (LHR) met betere verbindingen vanuit onze markten. We kunnen voor het eerst een uitgebreid aanbod aan Caribische bestemmingen vanuit Europa aanbieden met een verbinding via London Heathrow.´

Virgin Atlantic kondigde onlangs een aanzienlijke uitbreiding van zijn Caribische portfolio aan. Voor de eerste keer in haar geschiedenis vliegt Virgin Atlantic vanaf Edinburgh Airport naar het eiland Barbados, wat de enige directe toegangspoort van Schotland tot het Caribisch gebied is.

De luchtvaartmaatschappij gaat opnieuw vliegen naar het eiland St. Lucia, vanaf Londen Heathrow. Ook zijn er nieuwe diensten van Manchester naar Montego Bay op Jamaica.

Discover the World vertegenwoordigt ruim 100 (vooral) reisbedrijven in meer dan 60 landen. (Foto Shutterstock).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.