Video – 100-jarig British Airways verklaart de liefde aan Britten

British Airways, dat dit jaar net als KLM haar 100e verjaardag viert, heeft een (video)campagne gelanceerd waarin een liefdesbrief aan de Britten tot leven wordt gewekt door meerdere Britse beroemdheden.

“Met deze campagne willen we iedereen die met ons vliegt, maar ook alle partners waar we mee samenwerken bedanken. Omdat het onze 100e verjaardag is, zijn we van plan om dit jaar voor iedereen speciaal te maken, ondersteund door ons lopende £ 6,5 miljard investeringsprogramma om nieuwe vliegtuigen, cabines, service en bestemmingen te leveren”, aldus Carolina Martinoli, directeur Brand and Customer Experience. “Omdat we van nature door Groot-Brittannië zijn gemaakt, is het passend dat onze campagne alles van onze thuisnatie viert.”

Naast de merkmarketingcampagne, zal de luchtvaartmaatschappij een scala aan activiteiten en evenementen organiseren ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan, inclusief haar geschiedenis reflecteren door vliegtuigen te schilderen met geliefde ontwerpen uit de geschiedenis. De eerste livery uit de geschiedenis van British Airways, de BOAC-livery, zal worden geverfd op een huidige Boeing 747, die medio februari weer deel gaat uitmaken van de vloot.

Vooruitkijkend naar de volgende 100 jaar, organiseert de luchtvaartmaatschappij ook BA 21119 – een programma waarin zal worden gedebatteerd over de toekomst van het vliegen waarin onder meer zal worden ingegaan op duurzame brandstoffen en de klantervaring in de toekomst.

Op 25 augustus 1919 lanceerde de voorloper van British Airways, Aircraft Transport and Travel Limited (AT & T), ’s werelds eerste dagelijkse internationale lijndienst tussen Londen en Parijs.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IATA-top: een hete middag in Dubai, zeker voor Nederland...

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop