Turkish Airlines lanceert nieuwe reissets van Versace voor de Business Class en van Mandarina Duck voor de Economy Class. Mandarina Duck is een specialist in reisproducten. De sets komen in verschillende kleuren, zodat ook frequent flyers elke keer weer verrast worden.

 Business Class reizigers worden verwelkomd met de elegante designs van Versace op intercontinentale vluchten. De kit bestaat uit comfortabele sokken, oordopjes, tandenborstel en tandpasta, slaapmasker, waarschuwingsstickers, Versace lipbalsem, handlotion, gezichtsnevel en voor vrouwen ook een haarelastiekje.

Meer comfort

De tasjes komen zowel voor mannen als vrouwen in verschillende kleuren, voor mannen in donkerblauw en zwart, voor vrouwen in maar liefst vier verschillende kleuren, zwart, crème, oranje en roze. De hydraterende lotion van Versace zorgt ervoor dat de reizigers meer comfort hebben tijdens hun lange vlucht.

Innovatief en Functioneel design

Ook voor Economy Class reizigers op intercontinentale vluchten zijn er nieuwe sets – ontworpen door Mandarina Duck. Mandarina Duck staat bekend om haar innovatieve en functionele oplossingen voor reizigers. In deze sets zit een slaapmasker, sokken, oordopjes, lippenbalsem, tandenborstel en tandpasta. De producten in de reissets zijn van Atelier Rebull, die zich al sinds 1895 richten op natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Dit merk verzorgt ook de producten voor in de toiletten in de Economy Class van Turkish Airlines toestellen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.