Vanaf het nieuwe jaar wordt VCK Travel lid van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, ook wel bekend als AYOP. Onlangs zijn de handtekeningen voor dit membership gezet door Oscar van Wees, Manager Sales bij VCK Travel, en Yolanda Los van AYOP.

“Omdat VCK Travel een gespecialiseerde afdeling heeft voor Marine Travel, zien wij deze toetreding tot het netwerk van AYOP als een logische stap. Met onze Amsterdams achtergrond en The Personal Touch, waarbij wij dicht bij onze klanten staan, passen wij goed bij het karakter van AYOP”, zegt Laurens Kuiper Account Manager van VCK Travel. Een aantal leden van AYOP’s netwerk zijn reeds bekenden van VCK Travel, omdat zij hun maritieme zakenreizen en het aflossen van hun scheepsbemanning laten verzorgen door VCK Travel. “Wij kijken dan ook erg uit naar de kennismaking met het gehele netwerk en hopen ook onze specifieke kennis te kunnen delen op het gebied van reizen en te helpen bij vraagstukken in deze branche”, voegt Oscar van Wees toe. Het membership tussen de partijen gaat officieel per 1 januari 2020 in.

Amsterdam IJmuiden Offshore Ports voor de regio

AYOP is een vereniging van bedrijven en overheden in de regio Noordzeekanaalgebied die zich richten op de offshorewinning van gas & olie en windenergie. Eén van de taken is om de regio nationaal en internationaal als dé vestigingsregio voor offshore energie te promoten. Met een sterke focus op offshore wind onderhoud (inclusief kabellogistiek), boorprojecten voor gasexploratie, aanpassingen en onderhoud aan werkschepen en platforms, en ontmanteling van offshore constructies en schepen. Daarnaast ondersteunt AYOP haar leden bij het vinden van innovatieve business kansen in de totale offshore sector. AYOP stimuleert met onder andere ledenbijeenkomsten samenwerking en kennisuitwisseling tussen de leden.

Over VCK Travel

VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt en is in Nederland één van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, is VCK Travel aangesloten bij het wereldwijde Radius Travel netwerk.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.