Sinds deze maand is VCK Travel lid geworden van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC), hét Rotterdamse netwerk in het havenbedrijfsleven. ‘De oorsprong van VCK Travel begint meer dan 100 jaar geleden in de haven. Van de zeven regionale boekingskantoren, is ons kantoor in Rotterdam specialist in de maritieme en offshore sector. Het lidmaatschap bij RPPC is voor ons dan ook een vanzelfsprekende keuze’,  zegt Oscar van Wees (Manager Sales van VCK Travel).

“Onze organisatie staat voor service met een persoonlijke benadering en heeft een efficiënte en transparante werkwijze om kosten bij de klant te besparen. Als er iets bij de Rotterdamse haven past, is dat het wel”, vult Laurens Kuiper (Account Manager van VCK Travel) aan. Als reisagent kan VCK Travel hun kennis op het gebied van zakelijke en maritieme reizen delen met de leden van het netwerk. Want zakelijke reizen boeken, zeker in de maritieme sector, is een vak apart. “Ons hoge serviceniveau en de kennis van de maritieme sector, zorgt voor een efficiënte vertaalslag van het reisbeleid. Ook als het gaat om crew replacements voor rederijen. Wij nemen een groot deel van het werk uit handen en zorgen dat alles van A tot Z geregeld is. De samenwerking die wij met onze klanten aangaan is een echt partnerschip, waarbij de klant zich volledig kan blijven focussen op zijn corebusiness”, zegt Kuiper, die samen met Van Wees bij de netwerkbijeenkomsten van RPPC aanwezig is. Promoten en verbinden met RPPC RPPC is het internationale netwerk van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en partijen die belang hebben bij ladingstromen via Rotterdam. Sinds de oprichting in 1933 is RPPC de verbindende schakel tussen dit havenbedrijfsleven en de internationale verladers en expediteurs en heeft het door zijn netwerk waardevolle contacten opgebouwd in binnen- en buitenland. Middels promotiereizen, netwerkbijeenkomsten en beurzen worden de leden van RPPC wereldwijd verbonden met ladingbelanghebbenden.

Over VCK Travel VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt en is in Nederland één van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, is VCK Travel aangesloten bij het wereldwijde Radius Travel netwerk.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.