United Airlines introduceert de nieuwste Boeing 787-10 Dreamliner op haar non-stop service tussen Brussel en haar hub in New York/Newark, waardoor de ervaring aan boord van klanten die van België naar de VS vliegen, wordt verbeterd. United is de eerste luchtvaartmaatschappij die het Boeing 787-10 Dreamliner toestel van en naar Brussels Airport exploiteert. Dit in het kader van de twintigste verjaardag van de route.

United was de eerste Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die de nieuwste Boeing 787-10 Dreamliner in ontvangst heeft genomen en is ook de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die de hele reeks Boeing 787-8, 787-9 en 787-10 toestellen in haar vloot heeft. De 787-10 van United is uitgerust met 44 United Polaris business class stoelen met directe toegang tot het gangpad, 21 United Premium Plus stoelen, 54 Economy Plus stoelen en 199 standaard Economy stoelen.

“We zijn verheugd om de 787-10 Dreamliner te introduceren op onze non-stop route Brussel-New York/Newark: wat een fantastische manier om 20 jaar vliegen op deze belangrijke route te vieren. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten in België een echt verschil zullen merken wanneer ze aan boord van dit ultramoderne toestel stappen, dat zowel met onze nieuwe United Polaris business class als onze United Premium Plus stoelen is uitgerust. De introductie van dit nieuwe vliegtuig op onze Brussel-New York/Newark route benadrukt ons engagement op de Belgische markt,” zei Lucas Geerts, de Regional Director Sales Northern Europe van United. “Brussel is één van zes trans-Atlantische bestemmingen van dit nieuwe vliegtuig en wij kijken er naar uit onze klanten meer comfort te bieden aan boord van ons meest geavanceerde toestel.”

“Wij zijn heel blij te vernemen dat United ervoor gekozen heeft om de Boeing 787-10 Dreamliner op de rechtstreekse lijn Brussel-New York in te zetten”, verklaart Arnaud Feist, CEO Brussels Airport Company. “Het maakt deze bestemming met vertrek vanuit Brussels Airport alleen nog maar aantrekkelijker. Dit type vliegtuig van de nieuwste generatie verenigt alle aspecten van comfort, moderniteit en bovenal ecologie, een strategische prioriteit voor onze luchthaven. Met de keuze van United zal het aantal vluchten op Brussels Airport uitgevoerd door ultramoderne vliegtuigen alleen maar toenemen. Het percentage in 2019 zou dan ook ruim boven de 21% van 2018 moeten uitkomen.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.