Uniglobe Travel en Climate Neutral Group (CNG) hebben de handen ineen geslagen op het gebied van duurzaam zakenreizen.

Bedrijven die hun CO2-uitstoot via Uniglobe compenseren, ontvangen ter verantwoording jaarlijks een certificaat.

Zakenreisorganisatie Uniglobe Travel heeft zich ten doel gesteld om enerzijds duurzame bewustwording bij klanten te creëren en deze tegelijk de mogelijkheid te bieden hun CO2-uitstoot te compenseren.

Door vluchtgegevens te koppelen aan de vernieuwde Flight Carbon Calculator van de Climate Neutral Groep wordt de CO2-uitstoot nauwkeuriger berekend en kan desgewenst direct worden gecompenseerd.
Via de uitgebreide CO2-rapportage kan de klant bewuste- en vooral ook duurzame keuzes maken.

Uniglobe Travel consolideert de CO2-uitstoot van de vluchten standaard voor al haar klanten via een gecertificeerd VCS Redd+ bosproject. Het project draagt bij aan de duurzaamheiddoelen van de Verenigde Naties en is gecertificeerd volgens de hoogst mogelijke internationale standaarden
Bedrijven die hun CO2-uitstoot via Uniglobe compenseren, ontvangen ter verantwoording jaarlijks een certificaat.

‘Er is gekozen voor een geïntegreerde oplossing waarmee probleemloos vluchtdata op een veilige manier wordt uitgewisseld’, zegt Cees Klinkenberg, directeur van Uniglobe Travel Nederland.
‘Hiermee kunnen wij onze klanten helpen te voldoen aan hun duurzaamheidsdoelstellingen. Dit is onze opvatting van maatschappelijk verantwoord ondernemen, niet alleen in woorden maar concreet vormgegeven.’

‘Door de keuze van Uniglobe Travel voor onze nieuwe vliegcalculator, die per vlucht specifiek de CO2-uitstoot berekent, zorgen wij samen voor een duurzame start zodra er weer gevlogen kan worden’, zegt Marjan Verbeek van Climate Neutral Group.

Foto: Cees Klinkenberg, directeur van Uniglobe Nederland (Archieffoto TravMagazine).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.