Turkish Airlines opent 5 nieuwe lounges op Istanbul Airport

Turkish Airlines opent op haar gloednieuwe thuisbasis Istanbul Airport vijf passagierslounges. (In aankomende Business Traveller een verslag van een van de lounges). 

Deze lounges zijn beschikbaar voor de passagier van Business Class, Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold en Corporate Club. Momenteel zijn er drie lounges open: de Turkish Airlines Business Lounge, Miles & Smiles Lounge en de Domestic Lounge. De Exclusive Lounge en de Arrival Lounge staan gepland om in de zomer van 2019 te openen.

De Business Lounge

De Business Lounge en De Miles & Smiles Lounge van Turkish Airlines hebben beide een oppervlakte van bijna 6000 vierkante meter per lounge en hebben plaats voor 765 gasten. De Business Lounge beschikt onder andere over 13 privésuites met douches. Turkish Airlines ontwierp in de Business Lounge een museum met uiteenlopende kunstwerken. Dit gebeurde in samenwerking met de culturele organisatie Istanbul Modern.

De Miles & Smiles Lounge

De Miles & Smiles Lounge beschikt over 11 privésuites met douches en wordt voorzien van comfortabele banken. Gasten kunnen genieten van massages en heerlijke specialiteiten uit Turkije en de internationale keuken. Daarnaast biedt de Miles & Smiles Lounge een groot aanbod aan entertainment, zoals een gamekamer, een grote speelruimte voor kinderen en golf simulators. Een technologiecentrum met 3D-brillen en virtual reality staat gepland voor de toekomst. Verder bieden de twee lounges bieden vergaderzalen, een bibliotheek en een gebedsruimte.

Het algemene ontwerp van de Business Class en Miles & Smiles Lounges weerspiegelen een Egeïsch thema met daarbij schilderingen die de wind van de Egeïsche regio weergeven. The Ribbon wall is de bijzondere muur die zich in de lounges van Turkish Airlines bevindt. Deze muur is geïnspireerd op een golvend motief, bestaande uit massiefhouten panelen die zich door alle lounges heen golven.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon