Turkish Airlines vliegt enkele van haar vijf dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Istanbul met de haar gloednieuwe Dreamliner 787-9. De overige vluchten gaan per A330. Het betekent dat de airline een nieuwe flat bed Business Class cabine heeft in de toestellen.

Turkish Airlines heeft tevens aangekondigd dat tot 30 nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner-vliegtuigen zullen toetreden tot de jonge en snelgroeiende vloot van de luchtvaartmaatschappijen in de komende vier jaar, en elk zal de op maat gemaakte, geheel nieuwe Business Class-cabines  bevatten. De Turkse nationale luchtvaartmaatschappij had vorig jaar 25 vaste + 5 optionele bestellingen geplaatst voor de 787-9 Dreamliner, die geleidelijk zal worden toegevoegd aan zijn groeiende vloot – de jongste ter wereld – tussen 2019 en 2023.

 

Het nieuwe vliegtuig biedt passagiers geraffineerd comfort tijdens de langste reizen over 311 bestemmingen in 124 landen. De Dreamliner van Turkish Airlines heeft een capaciteit van 300 passagiers, waaronder 270 zitplaatsen in economy class en 30 zitplaatsen in business class.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.