Travel Counsellors maakt extra werk van zakenreizen. Er werd een mini-conferentie gehouden en een nieuwe zakelijke website gelanceerd. De eerste officiële Business Travel Mini Conferentie van Travel Counsellors was volgens de organisatie een succes in het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. Zo’n 25 Travel Counsellors uit Nederland en België die gespecialiseerd zijn in Business Travel kwamen bij elkaar voor een dag met presentaties, best practices en inspirtie.

 De dag begon met een hotelinspectie van het gloednieuwe Novotel. Vervolgens gaf Fred van Eijk, oprichter en General Manager van Travel Counsellors Nederland en België, het startschot voor de inspiratie-sessies. Chantal van der Meer van Sunny Cars vertelde over hun business product en all-inclusive service. Alex Vagevuur, die binnen het hoofdkantoor van Travel Counsellors verantwoordelijk is voor Business Travel, ging dieper in op de best practices van alle Business Travel Counsellors wereldwijd en interviewde Antony Guy, de beste Business Travel Counsellor van Engeland en nummer 1 Travel Counsellor Worldwide.

Sales & Marketing Manager Lieke Luxembourg introduceerde de nieuwe Travel Counsellors For Business huisstijl en bijbehorende nieuwe website http://business.travelcounsellors.com/. De dag werd afgesloten met een gezellige netwerk borrel.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.