Travel Counsellors zet aan in zakenreizen

Travel Counsellors maakt extra werk van zakenreizen. Er werd een mini-conferentie gehouden en een nieuwe zakelijke website gelanceerd. De eerste officiële Business Travel Mini Conferentie van Travel Counsellors was volgens de organisatie een succes in het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. Zo’n 25 Travel Counsellors uit Nederland en België die gespecialiseerd zijn in Business Travel kwamen bij elkaar voor een dag met presentaties, best practices en inspirtie.

 De dag begon met een hotelinspectie van het gloednieuwe Novotel. Vervolgens gaf Fred van Eijk, oprichter en General Manager van Travel Counsellors Nederland en België, het startschot voor de inspiratie-sessies. Chantal van der Meer van Sunny Cars vertelde over hun business product en all-inclusive service. Alex Vagevuur, die binnen het hoofdkantoor van Travel Counsellors verantwoordelijk is voor Business Travel, ging dieper in op de best practices van alle Business Travel Counsellors wereldwijd en interviewde Antony Guy, de beste Business Travel Counsellor van Engeland en nummer 1 Travel Counsellor Worldwide.

Sales & Marketing Manager Lieke Luxembourg introduceerde de nieuwe Travel Counsellors For Business huisstijl en bijbehorende nieuwe website http://business.travelcounsellors.com/. De dag werd afgesloten met een gezellige netwerk borrel.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Stedelijke (zaken)reizen van groot belang voor economie

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Cadeautip: Courvoisier VSOP

Heineken Experience weer feestelijk open

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum

Holland America Line presenteert jubileumbiertje

Luxueuze privévilla’s bij Hotel Los Jardines de Abama Suites