Transavia springt in het gat dat WOW laat vallen

Transavia vliegt vanaf 5 juli aanstaande drie keer in de week vanuit Schiphol naar Reykjavik. Hiermee breidt ze haar netwerk uit naar het noorden. Transavia springt hiermee in het gat dat valt doordat WOW AIR de vluchten naar de hoofdstad van IJsland noodgedwongen heeft moeten staken. 

Vanaf deze zomer biedt Transavia op de maandag, woensdag en vrijdag vluchten aan van Schiphol naar Reykjavik. Op termijn zal de frequentie omhoog gaan. Hiermee speelt zij in op de groeiende vraag van passagiers naar IJsland en het staken van de vluchten door WOW AIR.

Transavia krijgt hiermee de kans om haar netwerk van vakantiebestemmingen verder uit te breiden. Zij biedt hiermee reizigers de kans om IJsland tegen een aantrekkelijk tarief te bereiken. Het kennismakingstarief voor deze bestemming is 39 euro (enkele reis).

De meest actuele ticketprijzen en het vluchtschema zijn te vinden op transavia.com.

Het besluit voor deze nieuwe bestemming is afgestemd met partner Voigt Travel, die in de Nordics één van de grootste spelers is. “Wij zien het als een mooie kans voor beide partijen en een uitbreiding van de samenwerking die al gepland stond. Naast Reykjavik vliegt Transavia namelijk vanaf maandag 27 mei al in samenwerking met Voigt Travel naar de gateway tot het onontdekte noorden van IJsland: Akureyride. Door de toevoeging van Reykjavik aan onze samenwerking wordt IJsland als geheel meer bereikbaar”, zegt directeur Cees van den Bosch van Voigt Travel.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon